Assis facit: 28 poäng av 30 möjliga

28 poäng av 30 möjliga.Nio segrar och ett kryss. Assis fina vårsvit håller i sig efter söndagens bortaseger mot Storfors.

JUBEL. Tobias Larsson omfamnas sedan han tryckt in 2-0 på frispark i 64:e minuten och Kalix Emanuel Vall deppar i förgrunden. Assi IF Foto: EIJA DUNDER

Piteå2011-06-20 06:00

Storfors-Assi1-3 (0-1)

Assi satte högsta fart i spelet redan från avspark och hemma-laget hade fullt upp med att freda det egna målet.
Storfors målvakt Per Ögren storspelade inledningsvis och höll Saik kvar i matchen med några fenomenala ingripanden.

Drömträff gav 1-0
Efter 30 minuter tvingades dock Ögren kapitulera, när Markus Forsberg dundrade in bollen i vänster kryss. Forsberg fick en riktig drömträff och Per Ögren kunde bara konstatera att 1-0 var ett faktum.

- Tyckte vi inledde riktigt bra, vilket var skönt med tanke på att vi hade två mindre bra prestationer i bagaget, menade Assis tränare Tobias Larsson.

"Kom inte alls till"
Matchbilden såg likadan ut i andra som i första halvlek. Assi stryrde spelet och satte hög press på Storfors. Gästerna kunde gå fram till en 3-0-ledning genom mål av Samuel Viklund och
Mattias Korpela, innan Christofer Fahlman kunde göra hemmalagets tröstmål med fem minuter kvar av kampen.