Kyrö: "Äntligen spelade vi som vi kan"

Det har sett trögt och segt ut, men i går kom islossningen. I andra perioden mot Södertälje stod Luleå Hockey åter att kännas igen. - Säsongens bästa period, tyckte tränaren Roger Kyrö.

NÖJD. Roger Kyrö var mycket nöjd med sitt lag efter segern mot Södertälje.

NÖJD. Roger Kyrö var mycket nöjd med sitt lag efter segern mot Södertälje.

Foto: Andreas Wälitalo

LULEÅ2007-10-03 01:45
Den första perioden var riktigt usel, men efter första pausen trampade Luleå gasen i botten. Plötsligt var det ett hemmalag med fart, fläkt och fantasi.Hemmalaget vann skottstatistiken med 19-3 och det säger väl i princip allt.- Äntligen spelade vi som vi kan. Vi driver puckar mot mål och vi var heta över hela rinken, sade Roger Kyrö.Luleå-tränaren hade bara en sak att vara missnöjd över. Trots ett otal målchanser var ställningen efter 40 minuters spel bara 1-0.Chabada avgjorde
I tredje perioden avgjorde hemmalaget med ett nytt power play-mål efter att Martin Chabada virkat in pucken stående bakom mållinjen.- Det var viktigt, betonade tränare Kyrö. Vi har inte fått vårt spel i numerärt överläge att fungera tidigare, men i dag fungerade det bra. Båda målen kom i power play.Är du lättad över segern?
- Visst känns det skönt att vi kunde vinna efter alla skriverier. Det har ändå varit rätt överdrivet. Man måste samtidigt komma ihåg att vi är tidigt på säsongen än.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om