2:a perioden: Luleå-Modo 0-1

Luleå Hockey långa segersvit är i fara. Laget ligger under efter två spelade perioder i Coop Arena.

LULEÅ2005-11-29 20:24
Om hemmalaget agerade blekt i den första perioden var Luleå Hockeys öppning av den andra perioden bländande. Laget skapade sex vassa målchanser under de inledande två minuterna.<BR>Det var bara ett problem. I Modos mål står 25-årige Karol Krizan, som toppar elitseriens målvaktsliga för närvarande. Han har tagit allt och lite till så här långt.<BR>I stället tog Modo ledningen åtta minuter in i perioden. Målet kom i numerärt överläge. Målskytt var backen Oscar Hedman som gjorde sitt första mål för säsongen.<BR><BR><STRONG>Matchfakta<BR>LULEÅ-MODO 0-1 (0-0, 0-1)</STRONG><BR>Målen, andra perioden: 0-1 (27.58) Oscar Hedman (Andreas Salomonsson, Ratislav Pavlikovsky) i spel fem-mot-fyra.<BR>Utvisningar, Luleå: Thomas Koch 2, Jaroslav Obsut 2+2, Johan Fransson 2.<BR>Modo: Per Svartvadet 2, Mattias Timander 2+2, Miroslav Horava 2.<BR>Skott: 20-15 (7-8, 13-7)<BR>Domare: Christer Lärking, Stockholm.<BR>Publik: