1. Denzel Andersson, går från klarhet till klarhet och visade att han är en klippa både offensivt och defensivt, där han plockade ett antal returer på båda sidorna av planen. Gjorde också 15 poäng i matchen.

2. Corban Collins, fortsätter att imponera och visade upp sina offensiva kvalitéer ännu en gång. Noterades för 21 poäng i matchen.

3. Thomas Massamba, visade upp vilken basket kreatör han är. Hittade gång på gång igenom Uppsala försvaret med tjusiga passningar och när han inte gjorde det sänkte han skotten själv istället.

Tre lärdomar vi tar med oss från matchen är...

1. Att BC Luleås försvarsspel kan vara ruggigt effektivt. Man höll Uppsala på utsidan i stort sett hela matchen och tvingade dem till att ta svåra skott.

2. Att slarv i offensiven kan straffa sig även mot tabelljumbon. BC Luleå var uppe i dryga 20 poängs ledning, men tappade till tio poängs ledning, efter slarviga anfall och snabba kontringar.

3. Att BC Luleå med en stor ledning är ett jobbigt lag att möta. Trots att man inte briljerar i matchens sista period så känns det oerhört kontrollerat.