Trio kan bli Fansens favorit

John, Tyrone eller Rudy? Någon ur LF-trion ser ut att bli Fansens favorit säsongen 2010/11.

Tre spelare ser ut att göra upp om priset "Fansens favorit" i LF Basket säsongen 2010/11. Det är Rudy Mbemba, Tyrone Levett och John Rosendahl.

Tre spelare ser ut att göra upp om priset "Fansens favorit" i LF Basket säsongen 2010/11. Det är Rudy Mbemba, Tyrone Levett och John Rosendahl.

Foto:

Luleå2011-05-04 09:45

Omröstningen till Kuriren.nu:s kanske mest eftertraktade pris är i full gång. Som vanligt handlar det om att vinna folkets kärlek.
För några år sedan införde vi priset Fansens favorit, där våra läsare röstar fram säsongens bästa spelare i elitlagen; Luleå Hockey, Luleå Basket och Plannja Basket.
Förra året fick trion Gustav Nyström, Plannja Basket, Elin Söderström, Luleå Basket och Johan Fransson, Luleå Hockey ta emot utmärkelsen.
Trio gör upp om priset
I år ser utgången av läsaromröstningen på Kuriren.nu att bli än mer oviss när det handlar om säsongens bästa spelare i LF Basket. Tre spelare ser ut att göra upp om det prestigefyllda priset.
När närmare 400 personer röstat har John Rosendahl, Rudy Mbemba och Tyrone Levett ryckt åt sig en klar ledning.
Vem anser du har varit säsongens bäste spelare i LF Basket? Det är du som bestämmer vem som ska få priset.
Så här gör du: Här till höger hittar du samtliga spelare i årets upplaga av LF Basket. Du har en röst att fördela. Gör ditt val med omsorg. Observera att omröstningen pågår till den 15 maj.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om