29 oktober 2023 11:50
Ishockey

Luleå/MSSK vann seriefinalen – efter galet slutdrama

Luleå/MSSK vann seriefinalen – efter galet slutdramaLuleå/MSSK vann seriefinalen – efter galet slutdrama
Så var matchen minut för minutMatchstart 12.00
27 oktober 2023 22:37
Ishockey

Försöker förmå sig att våga misslyckas "Mentala spärrar"

Försöker förmå sig att våga misslyckas "Mentala spärrar"Försöker förmå sig att våga misslyckas "Mentala spärrar"
27 oktober 2023 08:42
Ishockey

Strafförlust för serieledarna – så var Luleå Hockeys match

Strafförlust för serieledarna – så var Luleå Hockeys matchStrafförlust för serieledarna – så var Luleå Hockeys match
26 oktober 2023 12:09
Ishockey

Eliasson första dam att hyllas: "Häftigt och ärofyllt"

Eliasson första dam att hyllas: "Häftigt och ärofyllt"Eliasson första dam att hyllas: "Häftigt och ärofyllt"
22 oktober 2023 19:36
Ishockey

Tillbaka efter avstängningen: ”Sa till henne att jag var ledsen”

Tillbaka efter avstängningen: ”Sa till henne att jag var ledsen”Tillbaka efter avstängningen: ”Sa till henne att jag var ledsen”
Gjorde ett iskallt Foppamål i comebacken”Första gången jag gör det”
22 oktober 2023 16:46
Ishockey

Drog axeln ur led i fredags – blev historisk i toppmötet

Drog axeln ur led i fredags – blev historisk i toppmötet Drog axeln ur led i fredags – blev historisk i toppmötet
Luleåstjärnan slog upp gamla skadan”Smärtan försvinner ju inte riktigt”
22 oktober 2023 11:50
Ishockey

Luleå vann spännande finalrepris – så var matchen minut för minut

Luleå vann spännande finalrepris – så var matchen minut för minutLuleå vann spännande finalrepris – så var matchen minut för minut
22 oktober 2023 10:35
Ishockey

Stjärnorna tillbaka – här är Luleå Hockey/MSSK:s lag mot Brynäs

Stjärnorna tillbaka – här är Luleå Hockey/MSSK:s lag mot BrynäsStjärnorna tillbaka – här är Luleå Hockey/MSSK:s lag mot Brynäs
20 oktober 2023 22:47
Ishockey

Piteåbacken nära att skrälla mot gamla laget: ”Vi har det i oss”

Piteåbacken nära att skrälla mot gamla laget: ”Vi har det i oss”Piteåbacken nära att skrälla mot gamla laget: ”Vi har det i oss”
20 oktober 2023 21:33
Ishockey

Avgjorde matchen med två mål i samma boxplay

Avgjorde matchen med två mål i samma boxplayAvgjorde matchen med två mål i samma boxplay
”Inget jag kommer ihåg att jag har gjort förut”Inget besked om skadade stjärnan
20 oktober 2023 20:07
Ishockey

Vainikka räddade Luleå med två mål i sista perioden

Vainikka räddade Luleå med två mål i sista periodenVainikka räddade Luleå med två mål i sista perioden
20 oktober 2023 17:45
Ishockey

Knapp seger för mästarna – så var matchen minut för minut

Knapp seger för mästarna – så var matchen minut för minutKnapp seger för mästarna – så var matchen minut för minut
20 oktober 2023 16:41
Ishockey

Så ställer Luleå Hockey/MSSK upp mot Leksand

Så ställer Luleå Hockey/MSSK upp mot Leksand Så ställer Luleå Hockey/MSSK upp mot Leksand
18 oktober 2023 17:12
Ishockey

Efter monstertacklingen: Stjärnan borta resten av säsongen

Efter monstertacklingen: Stjärnan borta resten av säsongenEfter monstertacklingen: Stjärnan borta resten av säsongen
Luleåspelaren är avstängd i en match till
17 oktober 2023 11:00
Ishockey

Drömmen lever – då får Fällman sin chans: ”Man måste ju testa”

Drömmen lever – då får Fällman sin chans: ”Man måste ju testa”Drömmen lever – då får Fällman sin chans: ”Man måste ju testa”
Äventyret i Nordamerika fortsätterÄr en av tre svenskor som slåss om platserna
16 oktober 2023 20:00
Ishockey

Tuffa tider – men spelarbudgeten kommer inte sänkas

Tuffa tider – men spelarbudgeten kommer inte sänkasTuffa tider – men spelarbudgeten kommer inte sänkas
"En del av den buffert vi har byggt upp ska användas", säger klubbdirektören.
8 oktober 2023 16:44
Ishockey

Besked: Det blir åtta matcher till – sedan drar Laskova vidare

Besked: Det blir åtta matcher till – sedan drar Laskova vidareBesked: Det blir åtta matcher till – sedan drar Laskova vidare
"Det kommer kännas ledsamt", säger tjeckiskan.
8 oktober 2023 15:49
Ishockey

Höll igen – när Luleå Hockey krossade hennes gamla lag

Höll igen – när Luleå Hockey krossade hennes gamla lagHöll igen – när Luleå Hockey krossade hennes gamla lag
"Lite respekt får man visa", säger Luleåforwarden.
8 oktober 2023 14:06
Ishockey

Luleå Hockey spelade ut AIK – vann med 10–1 (!)

Luleå Hockey spelade ut AIK – vann med 10–1 (!)Luleå Hockey spelade ut AIK – vann med 10–1 (!)
8 oktober 2023 11:30