15 augusti 2024 07:00
Fotboll

IFK Luleå jagar spetsspelare: "Mycket måste falla på plats"

IFK Luleå jagar spetsspelare: "Mycket måste falla på plats"IFK Luleå jagar spetsspelare: "Mycket måste falla på plats"
Tränaren om hemliga värvningen: "Då blir det enkelt att lista ut"
Fotboll

Nyckelspelaren förlänger – efter drömmålet • BBK nära värvning

Nyckelspelaren förlänger – efter drömmålet • BBK nära värvningNyckelspelaren förlänger – efter drömmålet • BBK nära värvning

Trångfors/Boden utklassade Luleå DFF 2 på bortaplan

Trångfors/Boden utklassade Luleå DFF 2 på bortaplanTrångfors/Boden utklassade Luleå DFF 2 på bortaplan
14 augusti 2024 21:12
Fotboll

Lira vinnare igen - efter sju matcher utan seger

Lira vinnare igen - efter sju matcher utan segerLira vinnare igen - efter sju matcher utan seger
14 augusti 2024 21:04
Fotboll

Gammelgården föll i toppmötet mot Notviken

Gammelgården föll i toppmötet mot NotvikenGammelgården föll i toppmötet mot Notviken
Fotboll

Fortsatt tungt för Kiruna FF - oavgjort mot Malmberget

Fortsatt tungt för Kiruna FF - oavgjort mot MalmbergetFortsatt tungt för Kiruna FF - oavgjort mot Malmberget
13 augusti 2024 21:33
Fotboll

Mål av Andreas Bäcklund och Arvid Lidén när Arvidsjaur förlorade

Mål av Andreas Bäcklund och Arvid Lidén när Arvidsjaur förloradeMål av Andreas Bäcklund och Arvid Lidén när Arvidsjaur förlorade
12 augusti 2024 22:00
Fotboll

Notviken för tuffa för Luleå SK - förlust med 0-4

Notviken för tuffa för Luleå SK - förlust med 0-4Notviken för tuffa för Luleå SK - förlust med 0-4
Fotboll

IFK Luleå Akademi vann på hemmaplan mot Lira

IFK Luleå Akademi vann på hemmaplan mot LiraIFK Luleå Akademi vann på hemmaplan mot Lira
12 augusti 2024 21:57
Fotboll

Rasmus Bergman tvåmålsskytt när Alvik vann

Rasmus Bergman tvåmålsskytt när Alvik vannRasmus Bergman tvåmålsskytt när Alvik vann
12 augusti 2024 21:30
Fotboll

Kalix segrade mot Ohtana/Pajala på hemmaplan

Kalix segrade mot Ohtana/Pajala på hemmaplanKalix segrade mot Ohtana/Pajala på hemmaplan

Förlust mot Unbyn/Skogså 2 för Gammelstad

Förlust mot Unbyn/Skogså 2 för GammelstadFörlust mot Unbyn/Skogså 2 för Gammelstad
11 augusti 2024 21:00
Fotboll

Bergnäset 4 segrade i toppmötet - Mohamed Manouby hjälte

Bergnäset 4 segrade i toppmötet - Mohamed Manouby hjälteBergnäset 4 segrade i toppmötet - Mohamed Manouby hjälte
11 augusti 2024 18:32
Fotboll

Tannerdal Niia fixade kryss i 89:e minuten för Kiruna FF mot Luleå 2

Tannerdal Niia fixade kryss i 89:e minuten för Kiruna FF mot Luleå 2Tannerdal Niia fixade kryss i 89:e minuten för Kiruna FF mot Luleå 2
11 augusti 2024 17:08
Fotboll

Arvidsjaur besegrades på hemmaplan av Harads

Arvidsjaur besegrades på hemmaplan av HaradsArvidsjaur besegrades på hemmaplan av Harads
11 augusti 2024 17:04
Fotboll

Lovisa Nilsson Åhl målskytt när Malmberget föll

Lovisa Nilsson Åhl målskytt när Malmberget föllLovisa Nilsson Åhl målskytt när Malmberget föll
11 augusti 2024 16:14
Fotboll

Tungt för Tosin och Kiruna FF – defensiven höll inte

Tungt för Tosin och Kiruna FF – defensiven höll inteTungt för Tosin och Kiruna FF – defensiven höll inte
Frösö IF vann bottenmötet klart"Vi har en bra offensiv men bakåt brister det"
11 augusti 2024 15:18
Fotboll

Piteå Akademi vann efter Otto Norbergs dubbel

Piteå Akademi vann efter Otto Norbergs dubbelPiteå Akademi vann efter Otto Norbergs dubbel