Repris: Se Kirunas hemmamatch mot Ytterhogdal igenRepris: Se Kirunas hemmamatch mot Ytterhogdal igen

Repris: Se Notvikens bortamatchRepris: Se Notvikens bortamatch

Kostsamma missen: "Det är frustrerande"Kostsamma missen: "Det är frustrerande"
IFK Luleås första förlustTappar mot topplagen
20 maj 2023 15:57
Fotboll

15-åringen debuterade – då kom första segern: "En jäkla talang"

15-åringen debuterade – då kom första segern: "En jäkla talang"15-åringen debuterade – då kom första segern: "En jäkla talang"
20 maj 2023 07:00
Live-TV

Se Bergnäsets bortamatch i Östersund direkt

Se Bergnäsets bortamatch i Östersund direktSe Bergnäsets bortamatch i Östersund direkt
Möter IFK Östersund på bortaplan
Live-TV

14.00: Se toppmatchen IFK Luleå–Friska Viljor FC

14.00: Se toppmatchen IFK Luleå–Friska Viljor FC14.00: Se toppmatchen IFK Luleå–Friska Viljor FC
Spelar mot topplaget på bortaplan
18 maj 2023 18:27
Fotboll

Bytte in hela bänken inom 6 (!) minuter i storförlusten

Bytte in hela bänken inom 6 (!) minuter i storförlustenBytte in hela bänken inom 6 (!) minuter i storförlusten
Storfors-tränarens markering: "De förtjänade inte att spela"
18 maj 2023 17:44
Fotboll

"Spelar man skit och förlorar så känns det bara dåligt"

"Spelar man skit och förlorar så känns det bara dåligt""Spelar man skit och förlorar så känns det bara dåligt"
Notvikens kapten besviken på laget
18 maj 2023 17:19
Fotboll

Förebilden bakom Kirunas gigant: "Han har inspirerat mig"

Förebilden bakom Kirunas gigant: "Han har inspirerat mig"Förebilden bakom Kirunas gigant: "Han har inspirerat mig"
August Niemi hyllas efter segern mot Notviken"Han har så jäkla mycket i sig"
18 maj 2023 07:00
Live-TV

14.00: Se mötet mellan Notviken och Kiruna direkt

14.00: Se mötet mellan Notviken och Kiruna direkt14.00: Se mötet mellan Notviken och Kiruna direkt
Glödhett Norrbotten-derby i herrtvåan
Live-TV

16.00: Se Storfors match mot topplaget direkt

16.00: Se Storfors match mot topplaget direkt16.00: Se Storfors match mot topplaget direkt
Tar emot Gottne IF på hemmaplan
14 maj 2023 21:50
Fotboll

Ledde med 2–0 efter sex minuter – men Notas kryssade igen ändå

Ledde med 2–0 efter sex minuter – men Notas kryssade igen ändåLedde med 2–0 efter sex minuter – men Notas kryssade igen ändå
Femte krysset på de sju första matcherna"Den farligaste ledningen man kan ha"
14 maj 2023 19:08
Fotboll

Team TG-spelaren erkänner: "Det är ingen straff"

Team TG-spelaren erkänner: "Det är ingen straff"Team TG-spelaren erkänner: "Det är ingen straff"
14 maj 2023 18:16
Fotboll

Vrede i IFK Luleå efter straffsituation: "Jag fattar ingenting"

Vrede i IFK Luleå efter straffsituation: "Jag fattar ingenting"Vrede i IFK Luleå efter straffsituation: "Jag fattar ingenting"
Var det straff? Se omdiskuterade situationen härOavgjort i toppmötet
14 maj 2023 07:00
Live-TV

Delad pott i toppmötet – se IFK Luleå–Team TG i repris

Delad pott i toppmötet – se IFK Luleå–Team TG i reprisDelad pott i toppmötet – se IFK Luleå–Team TG i repris
Serieledaren Team TG besöker NyabvallenAvspark 15.00
13 maj 2023 18:50
Fotboll

Ödesdigra misstaget som fällde Bergnäset: "Den får jag ta på mig"

Ödesdigra misstaget som fällde Bergnäset: "Den får jag ta på mig"Ödesdigra misstaget som fällde Bergnäset: "Den får jag ta på mig"
Baik tappade ledning igen – står fortfarande utan seger"Det är för dåligt"
13 maj 2023 17:21
Fotboll

Tappade ledning i länsderbyt: "Känns som en förlust"

Tappade ledning i länsderbyt: "Känns som en förlust"Tappade ledning i länsderbyt: "Känns som en förlust"