Ett SM-guld, två ligatitlar i Österrike och nu också europeisk mästare.
Under sin tid som tränare och sportchef har Lars "Osten" Bergström varit med om mycket.
Förra veckan var han tillbaka i landet där han skördat störst framgångar.
På fem säsonger i Klagenfurter blev det fyra finaler, varav två guld. Men ändå håller han det femte året som det bästa.
- Det var resultatmässigt min sämsta eftersom vi åkte ut i semifinal. Men när jag åkte därifrån var det 18 spelare som var under 22 år. Det goda ungdomsarbete som klubben gjorde då blev sedan en stomme i klubben under en lång tid. Resultat måste alltid sättas i perspektiv och sammanhang, säger Lars Bergström.
Vi möter Luleå Hockeys sportchef tidigt på morgonen på lagets hotell i Wien - beläget alldeles bredvid floden Donau.
"Osten" har varit nere i god tid och lastat upp frukter, äggröra och olika frallor till frukost.
Tallriken får dock stå orörd länge. Från sin tid i Österrike finns det mycket att berätta.
- Min första match som vi spelade var faktiskt här i Wien. Det var fullsatt i Albert Schulz Eishalle och det var alltid prestigematcher eftersom Wien är huvudstad. Vi vann den matchen - det kommer jag ihåg, säger Bergström och ler.
- Visst var man lite nervös och ville komma in i det bra och vinna spelarnas och organisationens förtroende. Jag satte tillit till det som jag jobbat med i Luleå och kunde stå på min bas därifrån.
"Skuggan" tipsade
Lars Bergströms sätt att bedriva en hockeyverksamhet gav resultat i Klagenfurter. På isen hade han också hjälp från ett par gamla Luleåspelare som Johan Strömwall, Jan Mertzig och Stefan "Skuggan" Nilsson - som var den som rekommenderade klubben att anställa "Osten".
Kraven var också hårda från media och klubbledningen.
- Jag jobbade väldigt hårt här. De betalade bra pengar och ville se resultat därefter. Jag tjänade mer pengar än i Luleå, så mycket kan jag säga.
Bakom österrikisk hockey
Efter fem säsonger i Klagenfurter anställdes 56-åringen som assisterande tränare för det österrikiska landslaget och senare blev det även två år som huvudcoach.
Fortfarande i dag syns spåren av "Ostens" tid i landet. Innan han lämnade så gav han förbundet ett långt genomarbetat koncept på hur österrikisk hockey skulle kunna se ut om fem år. Koncept som det fortfarande talas om.
- Alla träningar som jag gjorde lämnade jag på kansliet så kommande tränare kunde se vad jag hade gjort. Jag skrev också bland annat ner hur man kunde jobba med ungdomsverksamheten, ligautvecklingen och hur man skulle kunna ha ett bra utbyte med grannländerna. Jag såg en möjlig utveckling och vilka som var de viktiga punkterna.
Ödmjuk i framgången
Det är fyra år sedan "Osten" slutade som förbundskapten för Österrike. Tio sedan han gjorde sista året i Klagenfurter.
De senaste åren har hans arbetsuppgifter varit att vända en negativ sportslig och ekonomisk trend för Luleå Hockey.
När han började som sportchef i klubben hade laget precis varit nära att hamna i kvalserien. Nu, fem år senare, är man europeiska mästare.
- Det har varit några år när hela klubben har jobbat stenhårt för att vi ska komma tillbaka på en respektabel nivå. Det måste alla i klubben ta åt sig - de som visar vart man ska parkera bilen, de som sitter i utvisningsbåset, de som säljer kaffe, reklam och biljetter - jag tycker alla på sina olika positioner har gjort ett superjobb.
Nu är du väldigt ödmjuk.
- Ja, men för att en sådan här verksamhet ska funka är det ett stort pussel där varje del behövs och måste passa. Det stöd som vi får från fans och sponsorer och det intresse som ni i media hjälper till att skapa är viktigt för oss. Vi har jobbat hårt och visste att vi inte hade pengar att köpa framgång utan att vi var tvungna att satsa på rätt saker.
Om vi ser till det du har bidragit med, hur viktigt var det att de allsvenska värvningarna slog rätt ut?
- En ishockeyförening är en komplex verksamhet med anställda, ideella, hedersmedlemmar, unga knattar, flickor, pojkar, mammor och pappor. Det sker mycket hela tiden, varje dag, och självfallet blir lite saker och ting tokigt - men det som ändå är bra är att totalen har blivit bra.
Kom igen, lite ära kan du väl ta åt dig.
- De allsvenska spelarna var viktiga. Vi har en tradition att man brukar trivas
i Luleå och ha bra år här och bli bättre. Det har hjälpt vår attraktionskraft för både ledare och spelare och det var viktigt i det här skedet.
Har ditt jobb förenklats jämfört med för tre-fyra år sedan?
- Det måste alltid till ett noggrant arbete, men om klubben gör bra ifrån sig så är det så klart roligare att tillhöra en sådan verksamhet. Man kan flytta av olika skäl och vår största attraktionsstyrka är hockeymiljön.
Salzburg visade intresse
Sedan "Osten" tog över som sportchef i Luleå Hockey har han inte tränat någon klubb. Frågan är om han kommer göra det någon gång i framtiden. Och om Österrike i så fall är en intressant arbetsmarknad. Bland annat visade Red Bull Salzburg upp ett stort intresse när han lämnade Klagenfurter för tio år sedan.
- Jag har aldrig annonserat att jag söker jobb. Visst får man ibland någon förfrågan, men jag trivs i min nuvarande roll och vill göra det så bra som möjligt. Jag har fullt upp med hur Luleå ska utvecklas på ett ännu bättre sätt. Men någonstans finns det också någon som sa att "en gång en tränare, alltid en tränare", säger Lars Bergström lite hemlighetsfullt.
Ser du dig som en mästarcoach när du tittar tillbaka på vad du vunnit?
- Jag vet vilka små marginaler det är på att vinna och förlora och ser det snarare så att jag haft tur och förmån att vara i organisationer med bra spelare och förutsättningar. Jag har vunnit så klart, men är mer stolt över att jag jobbat på ett hårt, noggrant och drivande sätt som ofta lett till hyfsad framgång.