BBK föll med uddamålet

Väsby fick sin efterlängtade revansch för den snöpliga förlusten i kvalet för två år sedan. Laget vann söndagens match mot Bodens BK med 1-0 (1-0).

VÄSBY2005-06-19 18:53
<P>Matchens enda mål på Vilundavallen kom i den 15:e minuten, när Daniel Olsson överlistade BBK-målvakten Kenny Stamatopoulos.<BR>Boden dominerade matchbilden i långa perioder och skapade en hel del målchanser som borde ha varit tillräckligt för en ny seger, men en kombination mellan uddlösa avslutningar och strålande målvaktsspel av Niklas Westberg såg till att segern hamnade i Väsby.<BR>Du kan läsa mer om matchen och få kommentarer från de inblandade i måndagens Norrbottens-Kuriren. <BR><BR><STRONG>Matchfakta<BR>Väsby-Boden 1-0 (1-0)</STRONG><BR>Målen: 1-0 (15) Daniel Olsson.<BR>Bodens lag: Kenny Stamatopoulos - Mtaka Simba, Max Fuxberg, Ulf Hollsten, Rickard Nilsson - Niklas Backman (Destin Makumbu 78), David Roberts, Pär Eriksson (Tomas Eriksson 54), Victor Brännström - Mani Tourang, Fredrik Norberg. <BR>Domare: Per-Anders Andersson, Halmstad.<BR>Publik: 336.</P>