I de tre senaste matcherna har poängproduktionen stannat av för Shine. Efter nio poäng mot Nässjö, sex poäng mot köping och fyra mot Umeå klev Tavarius Shine fram och satte 11 poäng och tog fem returer.

– Det gick hyfsat skulle jag säga. Jag hade kunnat vara mer aktiv i spelet så det var ingen perfekt match för mig. Men jag ska inte vara så hård mot mig själv, säger Tavarius Shine och fortsätter:

– Jag har äntligen fått igång spelet lite efter att ha haft en period där det har gått upp och ned för mig. Jag har försökt passa in och hitta min plats i laget men nu känns det bättre.

Ett av Tavarius Shines spel fickpubliken i Luleå Energi Arena att jubla ordentligt. Efter ett snabbt uppspel lyckades han först rädda en boll som såg ut att vara förlorad, fick han tillbaka den och satte en trepoängare.

– Jag såg att Corban (Collins) gjorde en riktig kraftansträngning innan och då tänket jag att jag inte vill svika min lagkamrat så jag gjorde detsamma. Sen såg jag "Rob" (Gilchrist) och fick tillbaka bollen, det kändes som att det var ett bra skott och den gick in.

– Jag var så koncentrerad och inne i "zonen" att jag inte märkte av jublet men vi tog timeout direkt efteråt och då märkte jag på mina lagkamrater att det var något speciellt då de kom och klappade om mig.

– Och just det, jag vill skicka en shoutout till Brice Massamba, "The big man".