Viktor Brännström sänkte Notviken

Piteås vasse anfallare Viktor Brännström visade att han besitter fina färdigheter i målskyttets ädla konst i mötet med Notviken.  Han svarade för tre mål och en målgivande framspelning, när hemmalaget segrade med 4-1 (1-1) i division III. -Skönt att få utdelning igen, när jag varit mållös de tre föregående matcherna, menade tremålskytten Brännström.

Två glada målskyttar t.v. Fredrik Norberg samt Viktor Brännström.

PITEÅ2007-07-31 01:45
Gästande Notviken öppnade annars matchen övertygande och redan efter 30 sekunder låg 1-0-bollen bakom Fredrik Enberg i hemmamålet. Fredrik Waara höll sig framme på hörna och kunde med hjälp av en hemmaförsvarare överlista Enberg.Notviken lyckades dock inte hålla ledningen halvleken ut. Alexander Lindahl höll sig nämligen framme i matchminut 35 och kunde resolut förvalta Viktor Brännströms förarbete till att pricka in kvitteringen.-Tyckte vi svarade för en helt okej första halvlek. Det enda jag kan anmärka på är att Notviken tilläts skapa väl många chanser, analyserade PIF-tränaren Leif Strandh."Förstklassig spelare"
Viktor Brännström presenterade sig i målprotokollet efter 53 minuter, när han förpassade 2-1-bollen förbi Johan Lindgren i gästernas mål.Viktor gjorde 3-1 sedan på straff och fastställde slutresultatet till 4-1 i 88:e minuten, när Notviken satsade allt i offensiven.-Tyckte inte att 4-1 speglade händelserna på ett rättvist sätt. Piteå har dock en förstklassig spelare i Viktor Brännström, som på egen hand avgjorde matchen till deras fördel, resonerade Notvikens tränare Mats G Pettersson.Piteås främste spelare för dagen var utan tvekan tremålskytten Viktor Brännström. Beröm förtjänare även offensive Alexander Lindahl.Hos gästerna utmärkte sig framförallt mittfältaren Mats Falck.Målen, Piteå: Viktor Brännström 3, Alexander Lindahl. Notviken: Fredrik Waara