Piteås vilja gav seger

PITEÅ2006-06-07 06:00
Piteå ville mer och vann!
Motivation slår klass är ett slitet uttryck inom idrottens värld, men skulle komma att bli användbart, när Piteå rättvist besegrade Munksund med 2-1 (0-1).
Munksund skapade mest i första halvlek och kunde ta ledningen med 1-0 efter 28 minuters spel. Målskytt för hemmalaget var Jonathan Wennstig.
Kort efter halvtidsvilan kvitterade dock Piteås lovande anfallare Alexander Lindahl till 1-1.
- Måste säga att jag är otroligt stolt över sättet, som grabbarna kämpade på i dag. Vi var det bättre laget i andra halvlek och utnyttjade våra chanser, ansåg Piteås tränare Rikard Westerberg.
Gästerna visade upp en helt annan inställning under tillställningens 90 minuter och besegrade välförtjänt Munksund.
Piteås främsta spelare var mittfältarna Martin Holmström, Mikael Bäckström, anfallarna Jonas Lindkvist och Alexander Lindahl.
Hos Munksund utmärkte sig backen Arvid Brännström positivt.Målen, Piteå: Alexander Lindahl, Martin Holmström. Munksund: Jonathan Wennstig.