Olsson räddade poäng till BAIK

Joakim Stenberg såg ut att bli den store matchhjälten för sitt Storfors, när man mötte Bergnäset i södra fotbollsfyran.
Men med endast fem minuter kvar av matchen kunde dock BAIK kvittera till 3-3 (2-1).

PITEÅ2005-05-16 06:30
Storfors öppnade matchen mycket optimistiskt och lyckades pricka in två mål under matchens 25 inledande minuter.<br>Bergnäset jobbade sig in i matchen och kunde genom mål av Robert Eriksson samt Samuel Larsson kvittera till 2-2. <br>Hemmalaget återtog dock initiativet i matchen och lyckades återta ledningen .<br>Joakim Stenberg höll sig än en gång framme och prickade in sitt andra mål för dagen. I spelminut 85 kunde dock Jonas Olsson vackert nicka in Fredrik Waaras perfekt slagna frispark och fastställa slutresultatet till 3-3.<br> Storfors främsta var David Pettersson, Per Pettersson och Joakim Stenberg. Hos Baik utmärkte sig Jonas Olsson, Fredrik Waara och Tobias Entin.<br>Målen, Storfors: Joakim Stenberg 2, Viktor Asplund. Bergnäset: Robert Eriksson, Samuel Larsson, Jonas Olsson.