Hoppet lever än för Old Soccer Boys

Old Soccer Boys har fortfarande en teoretisk chans att ta klivet upp till division III efter 4-2(2-1)-seger mot Assi.
I den andra kvalmatchen vann Morön med klara 4-1 mot Myckle.

PITEÅ2006-10-12 06:00
Helgens avslutande kvalspel innebär att såväl Morön, Old Soccer Boys och Myckle har möjligheten till spel i högre serie. Bästa utgångsläget har definitivt Morön, som vid seger mot Old Soccer Boys i slutomgången tar klivet upp till trean.
Två måls vinst för pitegänget gör att Old Soccer Boys och Myckle ligger bra till för avancemang.
Hur som helst en spännande slutomgång på neutrala planer.
Efter 2-1 i halvtid för Old Soccer Boys, men Assi reducerade till 2-3 i den 64 minuten genom Daniel Sundqvist. I den 63 minuten tog hemmalaget ledningen med 3-1 genom Jonas Ljungman.
Slutresultatet var förre Bajenspelaren Leif Strand upphovet till genom att 13 minuter före full tid rulla in 4-2.
Hos gästerna Assi var ytterbacken David Olofsson och mittfältaren Robin Gählman de mest framträdande aktörerna.
Old Soccer Boys profiler var anfallaren Leif Strand, mittbacken Per Bohman och mittfältsliraren Lennart Hedqvist.Målen, Old Soccer Boys: Anders Åhlund, Martin Eriksson, Jonas Ljungman och Leif Strand. Assi: Robin Gählman och Daniel Sundqvist.