Holmgren dominant när ISK segrade

Infjärdens mittfältare Urban Holmgren blev stor matchvinnare, när hans ISK lyckades besegra gästande Morön med 2?1 (0?1). Urban svarade för ett mål och ordnade straffen, som Stefan Marklund kunde pricka in segermålet på.

PITEÅ2005-06-02 06:30
Gästerna från Skellefteå öppnade matchen klart piggast och dominerade första halvlek med eftertryck.<br>Efter 15 minuters spel tilldelades Morön en straff, som Johan Lindgren skickligt placerade in bakom Jörgen Källman i Infjärdens mål.<br>Vinnande inledning<br>Efter de inledande 45 minuterna kunde gästerna haft en betydligt större ledning, men fick nöja sig med 1-0 fram till halvtidsvilan.<br>Infjärden öppnade andra halvlek på absolut bästa sätt. Hemmalagets främsta spelare, Urban Holmgren höll sig i matchminut 47 framme och kunde efter Stefan Rundqvists förarbete pricka in kvitteringen till 1?1.<br>Säkert av Marklund<br>Efter 66 minuters spel befann sig återigen Urban i händelsernas centrum, när han efter en individuell prestation blev neddragen i Moröns straffområde.<br>Stefan Marklund stegade fram och var hur säker som helst, när han prickade in 2?1 bakom chanslöse Nils Johansson.<br>&nbsp;? Tyckte att Morön var riktigt bra i första halvlek. Samtidigt kom vi inte alls upp i vår normala standard. Efter första målet släppte det dock och vi skapade faktiskt en del riktigt bra lägen, uttryckte sig Infjärdens matchvinnare, Urban Holmgren.<br>Offensiv satsning<br>Stefan Marklund var sen närmast ytterligare nätkänning, när han på Mats Anderssons precisa inlägg prickade ribban via Nils Johansson i Moröns mål.<br>Trots en rejäl offensiv satsning av gästerna i slutet av tillställningen, så lyckades Infjärden hålla sitt mål fritt från ytterligare påhälsningar.<br>&nbsp;? Spelet fungerade inget vidare. Vi gjorde en hel del misstag framförallt i första halvlek. Med tanke på det måste jag vara mycket nöjd med vinsten, analyserade ISK:s tränare Don Andersson.<br>Holmgren bäst<br>Urban Holmgren var hemmalaget Infjärdens främste spelare. Beröm förtjänar även målvakten Jörgen Källman och spelmotorn Mats Andersson.<br>Hos gästerna utmärkte sig målvakten Nils Johansson och mittfältaren David Nyström.<br>Målen: 0-1 (15) Johan Lindgren (straff), paus, 1-1 (47) Urban Holmgren, 2-1 (67) Stefan Marklund (straff).