Ännu ett nyförvärv på väg in

Piteå IF vill värva två offensiva spelare under det kommande uppehållet. Och inom kort kan ytterligare en spelare bli klar för klubben. – Har vi tur så har vi löst det innan EM, säger Piteås sportchef Leif Strandh.

l Leif Strandh, Piteå IF.

l Leif Strandh, Piteå IF.

Foto: Eija Dunder

Piteå2013-06-12 06:00

Under måndagen gjorde Merza Julevic sin första träning med laget på sitt sju dagar långa provspel. Och redan nu är nästa spelare på väg in.

– Målsättningen är att få in två offensiva spelare och det här är ju en spelare som kan spela både forward och mittfältare, säger Strandh.

Är det en mittfältare det handlar om?

– Ja. Det är det.

Har ni någon spelare på gång redan nu?

– Ja, det har vi. Däremot försöker vi undvika att kommentera vilka spelare det rör sig om innan de har skrivit på, säger Strandh.

Den här gången handlar det sig inte om ett provspel utan om en ren övergång.

– Vissa spelare har vi ju koll på och då behöver vi ju inte ta hit dem innan de skriver på. Har vi tur så har vi löst det innan EM, säger Strandh.

Piteå kommer eventuellt att åka till EM i mitten på juni och scouta spelare.

– Vi har inte möjlighet att ta in några stjärnspelare då vi jobbar med en tight budget. Men om vi inte hittar någonting innan så kan det finnas ett värde att åka och kolla men grejen är ju att landslagsspelarna ju redan sitter med kontrakt, säger Strandh.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om