Hemmingsmark torskade återigen mot Norsjö

Hemmingsmark är rena drömmotståndaren för Norsjö i division III. Sex poäng på två matcher för Norsjö mot "Hemmings".

Norsjö2009-08-06 06:00
Norsjö-Hemmings3-2 (0-2)
Gästande Hemmingsmark tog ledning med 2-0 på straffspark i den 44:e minuten. Hemmalaget Norsjö vände på resultatet till 3-2 under inledningskvarten i andra halvlek. Wiklund målskytt
Ett resultat som stod sig matchen ut på anrika Rännarens idrottsplats.- Rena pojklagsmisstagen i försvarsjobbet i början av andra halvleken, menade Hemmingsmarks tränare Björn Israelsson.I den 39:e minuten pricksköt Peter Wiklund 1-0 på ett underbart volleyskott efter precisionsinlägg av högerbacken Andreas Wiklund.Minuten före pausdrickat tilldömdes gästerna en straffspark, som Viktor Eliasson förvaltade väl till 2-0-ledning.Under strecket
- 2-0 i 44:e minuten såg verkligen lovande ut, men inledningen av andra halvleken var nattsvart. Är grymt besviken på att vi tappade ledningen så kapitalt enkelt, menade en besviken Björn Israelsson.Genom Norsjövinsten klev laget upp ovanför det förhatliga nedflyttningsstrecket och bytte plats med Hemmingsmark i serietabellen.Nilsson bäst
Hos Hemmingsmark var mittfältaren Niclas Nilsson och Peder Nilsson i anfallet värda omnämnande. Övriga spelade under normal standard.