3:e perioden: Mora-Luleå 3-3

Mikael Renberg räddade en poäng till Luleå Hockey. Hans 3-3-mål kom när endast tre minuter återstod av den ordinarie matchtiden.

MORA2007-01-08 21:27
<P>Den tredje perioden bjöd inte på något skönspel. <BR>Trots att Luleå hade en man fler på isen kunde Anders Bastiansen ge hemmalaget ledningen med 3-2 efter fem minuters spel.<BR>Målet gav Mora nya krafter.&nbsp;Hemmalaget inriktade sig på att försvara sin ledning och täppa igen ytorna på isen.<BR>Taktiken lyckades bra ända tills tre minuter återstod av ordinarie matchtid, då gjorde&nbsp;Mikael Renberg&nbsp;det viktiga kvitteringsmålet.<BR>Den fem minuter långa förlängningen pågår.<BR><BR><STRONG>Matchfakta<BR>MORA-LULEÅ&nbsp;3-3 (1-1, 1-1, 1-1)<BR>Målen, första perioden:</STRONG> 1-0 (09.07) Pavel Brendl (Anders Bastiansen, Eric Beaudoin), 1-1 (14.32) Tomas Surovy (Johan Harju, Pekka Saravo).<BR><STRONG>Andra perioden: </STRONG>1-2 (24.30) Martin Chabada (Jesse Niinimäki, Roger Åkerström) i spel fem-mot-fyra, 2-2 (39.04) Pavel Brendl (Mikko Kurvinen, Teemu Elomo)&nbsp;i spel fem-mot-tre.<BR><STRONG>Tredje perioden: </STRONG>3-2 (45.49) Anders Bastiansen (Miroslav Blatak, Ivan Huml) i spel fyra-mot-fem, 3-3 (56.27)&nbsp;Mikael Renberg&nbsp;(Tomas Surovy, Jaroslav Obsut) i spel fem-mot-fyra.<BR><STRONG>Utvisningar, Mora: </STRONG>Mikael Simons 2+10+10, Thomas Skogs 2+2, Marco Toukko 2+2, Jonathan Granström 2+2, Pierre Johnsson 2, Eric Beaudoin 2, Miroslav Blatak 2, Håkan Bogg 2. <BR><STRONG>Luleå: </STRONG>Anders Burström 2+2+10, Mikko Pukka 2+2, Marcus Nyberg 2, Tomas Surovy 2, Roger Åkerström 2,&nbsp;Robin Lindqvist 2. Lubos Bartecko 2,&nbsp;Pekka Saravo&nbsp;2, lagstraff 2.<BR><STRONG>Skott:</STRONG>&nbsp;26-32 ( 6-14, 13-6, 7-12).<BR><STRONG>Domare:</STRONG> Martin Reichert, Tyskland.&nbsp;</P>