Extra: BBK ligger under i halvtid

Bodens BK är illa ute.<BR>Laget ligger under med 0-1 efter 45 minuters spel på Strandvallen i Mjällby.<BR>Trots att Mjällby drabbades av en utvisning redan efter 15 minuters spel.

MJÄLLBY2005-10-22 14:42
Bodens BK:s saga i elitfotbollen kan vara på väg att få ett abrupt slut. Laget ligger efter den första halvleken i lördagens ödesmatch i Mjällby. En match som BBK är piskat att vinna.<BR>Boden fick en drömstart, när hemmalaget drabbades av en frilägesutvisning redan efter 15 minuters spel. Det var Marcus Lindberg som fällde BBK-anfallaren Fredrik Norberg, när han fick ett friläge från halva plan.<BR>BBK skapade några vassa lägen efter utvisningen, men i den 39:e minuten kom kallduschen när Tobias Johansson gjorde 1-0.<BR>BBK är nu tvingad att göra två mål för att hänga kvar i superettan. 45 minuter återstår...<BR><BR><STRONG>Resultat<BR>Mjällby-Bodens BK 1-0.</STRONG><BR>Målen: 1-0 (39) Tobias Johansson.<BR>Bodens lag: Kenny Stamatopoulos - Mtaka Simba, Patrik Sundkvist, Daniel Torres, Rickard Nilsson - Espen Minde, Andreas Ingels, David Robertys, Victor Brännström - Herish Kuhi, Fredrik Norberg.  <BR>Domare: Daniel Stålhammar, Landskrona.<BR>Utvisningar, Mjällby: Marcus Lindberg (15), frilägesutvisning.