Tvekar om Horava

Det ser inte ut att bli Luleå Hockey för Miloslav Horava.
Luleå vill avvakta och Horava vill ha besked så fort som möjligt.
- Vi känner ingen panik, säger sportchefen Hans Huczkowski.

LULEÅ2007-05-10 06:00
Norrbottens-Kuriren skrev för två veckor sedan om Luleå Hockeys intresse för Modos Miloslav Horava. Men nu verkar intresset ha svalnat.
Luleå lovade att höra av sig efter att Mikael Renberg lämnat besked och när klubben i går talade med Horavas agent var en affär långt borta.
- Jag har pratat med Luleå men de vet inte om de vill ha "Milo". Så just nu lutar det inte åt att det blir Luleå Hockey för hans del nästa säsong, säger Horavas europeiske agent Juuso Pulliainen.
I stället har Miloslav Horava vänt blicken mot grannlandet i öst.
- Det finns en del finska klubbar som visat sitt intresse och vi kommer nog att skriva kontrakt om vi hittar något intressant, säger Pulliainen.

Får ta tid
Från Luleå Hockeys sida verkar man inte allt för bekymrade över att kanske gå miste om slovaken. Enligt sportchefen Hans Huczkowski tittar klubben på flera olika alternativ och har ingen brådska med kvarvarande värvningar.
- Vi känner ingen panik, då kan det bli galet. Vi kommer ta tid på oss att hitta spelare som vi tycker passar in i lagbygget.
Hittills heter nyförvärven Mats Lavander, Niklas Hjalmarsson och Tommi Miettinen. Hur många fler det blir kan inte Hans Huczkowski svara på i nuläget.
- Det beror på vad det är för spelare som vi får hit, menar Luleås sportchef.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om