Då slog Piteås Kristoffer Nordlund till.
Med sitt sjätte mål i InternetBay Cup sänkte han Bodens BK.
? Otroligt skönt, jublar han efter 2?1-segern.

LULEÅ2006-04-25 06:30
Piteåanfallaren hade före finalen öst in mål i InternetBay Cup och toppade skytteligan med fem mål på fyra matcher. Att han skulle spela en avgörande roll i mötet med Bodens BK kom därför inte som någon överraskning. Redan efter två minuter serverade Nordlund en djupledsboll till Amad El Jamal som fri med målvakten rullade in 1-0.<br>&nbsp;? Äsch, det var Amad som gjorde jobbet. Passningen var inte särskilt märkvärdig, säger 17-åringen blygsamt. <br>Piteå kontrollerade matchen och länge såg det ut som att El Jamals mål skulle bli räcka till en efterlängtad guldmedalj. Boden hade sina bästa chanser på fasta situationer och när Robin Norberg med bara åtta minuter kvar att spela fälldes strax utanför straffområdet hägrade en kvittering. Niklas Nordberg fick förtroendet och tackade med att smeka en vacker frispark i målvaktens vänstra kryss.<br>&nbsp;? Det kändes snöpligt med tanke på hur få chanser dom hade haft. Men det var bara att bita ihop, säger Kristoffer Nordlund.<br>Förlängningen var nära<br>1?1 och mycket talade för en förlängning i det läget. Piteås Johan Stenvall ville dock annat då han fyra minuter senare avancerade längs högerkanten och slog en perfekt crossboll till yrvädret Nordlund som stötte in segermålet. <br>&nbsp;? Otroligt skönt att få en tå på sista bollen. Johan svarade för ett fint förarbete, tycker Kristoffer Nordlund.<br>Efter slutsignalen rusade alla Piteåspelare in på planen och kastade sig i en lycklig hög på målvakten Simon Johansson. Tränaren Bo Åström njöt i fulla drag.<br>&nbsp;? Det här var efterlängtat. Vi visste att vi hade kapacitet att vinna hela turneringen, men nästan hela truppen har haft influensan så det var svårt att veta vart vi stod, menar Åström.<br>Endast en förlust<br>Laget förlorade bara en match i cupen ? mot Lira med 0?2.<br>&nbsp;? Vår första match och där visade det sig att vi var lite ringrostiga. Men allt eftersom spelade vi upp oss och jag tycker killarna var förtjänta av att vinna i slutändan, säger ?Bosse? Åström.<br>Kristoffer Nordlund hoppas nu att målformen håller i sig så att han får visa vad han går för i Piteås division IV-lag.<br>&nbsp;? Och kanske får jag vara med på bänken någon gång i tvåan om jag har tur, säger Nordlund och ler.<br>Efter hans uppvisning i InternetBay Cup känns det långt ifrån omöjligt. <br>