NHL: Holma nätade i natt

Tomas Holmström slog till i natt. Den före detta Luleå Hockey-forwarden svarade för det matchvinnande målet i nattens match mot New Jersey Devils.

LULEÅ2005-12-07 07:35
Detroit Red Wings fick en omedelbar revansch för förlusten mot New York Islanders senast. Natten mot onsdagen var Detroit tillbaka i sin vanliga effektiva  form. <BR>Nattens seger hemma i Joe Louis Arena skrevs till 5-2 (1?1, 3?1, 1?0). <BR>Tomas Holmström hade en synnerligen effektiv afton. Han fick bara elva minuters istid och hann ändå leverera ett mål och en assist. <BR>Det resulterade i att han fick ta emot priset som en av rinkens bästa spelare efter slutsignalen.<BR>Hans mål kom 16:e minuter in i den andra perioden och betydde 3-2. 79 sekunder senare avgjordes matchen definitivt när Jason Williams ökade på hemmalagets ledning.<BR>Tomas Holmström har svarat för 21 poäng hittills under årets NHL-säsong. <BR><BR><STRONG>Wallin fortfarande skadad</STRONG><BR>Niclas Wallin missade nattens Norrbottens-möte. Han gick miste om en seger, när Carolina Hurricane komfortabelt besegrade The Mighty Ducks of Anaheim på bortaplan med hela 6-2.<BR>Jonathan Hedström var inne på två av Anaheims baklängesmål och fick 15 minuters istid. Han sköt ett skott på mål, men fick inte utdelning den här gången.<BR><BR><STRONG>Nattens NHL-resultat</STRONG><BR>Toronto?Los Angeles 1?2 (0?1, 1?1, 0?0)<BR>Toronto: Darcy Tucker. Los Angeles: Dustin Brown 2 (Mattias Norström 2).<BR>Publik: 19.403.<BR>St Louis?NY Islanders 3?6 (0?3, 2?1, 1?2)<BR>St Louis: Eric Boguniecki, Keith Tkachuk, Simon Gamache. NY Islanders: Mike York 2, Mark Parrish 2, Jason Blake, Arron Asham.<BR>Publik: 12.662.<BR>Detroit?New Jersey 5?2 (1?1, 3?1, 1?0)<BR>Detroit: Brendan Shanahan 2 (Mikael Samuelsson), Tomas Holmström (10), Jason Williams (Henrik Zetterberg, Nicklas Lidström), Steve Yzerman (Holmström). New Jersey: Viktor Kozlov, Zach Parise.<BR>Publik: 20.066.<BR>Philadelphia?Calgary 1?0 e str (0?0, 0?0, 0?0, 0?0) e full tid o förl<BR>Mike Richards.<BR>Publik: 19.542.<BR>Anaheim?Carolina 2?6 (0?2, 0?2, 2?2)<BR>Anaheim: Rob Niedermayer, Francois Beauchemin. Carolina: Kevyn  Adams 3, Bret Hedican, Justin Williams, Eric Staal.<BR>Publik: 13.045.<BR>San Jose?Atlanta 5?3 (3?1, 2?2, 0?0)<BR>San Jose: Jonathan Cheechoo, Rob Davison, Joe Thornton, Nils Ekman (4), Tom Preissing. Atlanta: Marian Hossa 2, Brad Larsen.<BR>Publik: 15.812.