LBBK körde över Eskilstuna

Luleå Basket drömöppnade i AstraZeneca Cup. Laget körde över Eskilstuna och segersiffrorna skrevs till 105-42 (46-25). - Bitarna faller på plats, konstaterar Luleåcoachen Dennis Pihl nöjt.

Foto: Eija Dunder

LULEÅ2007-09-29 01:45
Bortsett från ett par mediokra inledningsminuter var det Luleå Basket för hela slanten i mötet med Eskilstuna. Fjolårets SM-tvåa gjorde lite som man ville och flera Luleåspelare fick möjligheten att glänsa. Allra mest Frida Aili som noterades för 26 poäng. - Vi gjorde en bra match men kan ännu bättre. Men det känns mest fånigt att börja leta problem med tanke på resultatet, säger Dennis Pihl.Mest nöjd var Luleåcoachen med försvarsspelet.- Vi slutade aldrig att spela försvar och rörde oss rätt hela tiden. Vi gjorde saker som vi inte gjort tidigare i veckan.Hittat grunderna i spelet
För Luleå Baskets del fortsätter turneringen med match mot Telge i dag och avslutas på söndag mot Norrköping.- Grunden i anfall och försvar finns redan. Det vi nu försöker förbättra är vissa moment i spelet, säger Pihl.
w Poängen, Luleå Basket: Frida Aili 26, Annica Grafström 20, Elin Söderström 15, Linnea Eliasson 15, Anna-Lisa Vestin 13, Therese Hellerstedt 9, Anna Brännwall 4.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om