Landström blev BAIK:s matchvinnare

LULEÅ2007-08-01 01:45
Bergnäsets AIK rivstartade höstomgången i söderfyran med att vinna med 2-0 (1-0) mot Älvsby IF. Det lär bli ett triangelslag om vilket lag, som blir seriesegrare i slutet av september. Trion Storfors AIK, Älvsby IF och Bergnäset slåss om tätpositionen i serien.Hos Bergnäset blev anfallaren Patrik Landström något av matchvinnare, då han skapade en straffspark för BAIK i den 35 minuten. Straffsparksskytten Per Fleuron tvekade aldrig från elvameterspunkten och fixade 1-0.När tio minuter återstod att spela var det dags för Landström att nicka in 2-0 efter grant inlägg av Erik Björklund.BAIK:s bästa spelare i seriefinal ett var högerbacken Nils Eklund, mittfältaren Rasmus Englund och målvakten Arvid Nyberg. ÄIF:s dominanter var rutinerade Mats Andersson i för dagen offensiv roll, kantspelaren Peter Lundberg och ytterbacken Johannes Wallström.Målen, BAIK: Per Fleuron och Patrik Landström.