Juniorerna tog chansen i LSK

LULEÅ2007-09-24 01:45
Luleå SK gav inte Kiruna FF 2 skuggan av en chans i den sista omgången i division IV norra. 2-0 (1-0) var klart i underkant.- Vi skapade jättemycket och fem-sex noll hade varit rättvist, säger Jani Juustovaara, tränare i LSK.Matchens lirare och dirigent på mittfältet, Jonny Hedlund, nickade in 1-0 på en hörna 20 minuter in i första halvlek. Nöjd tränare
Sedan stängde Kristoffer Fors "butiken" i den 90:e minuten efter en räd från högerkanten. Skottet satte han säkert i burgaveln och 2-0 var ett faktum.Den stora begivenheten i övrigt denna match var framtidsgrabbarna Viktor Taavo och Chao Jamshidi. Två superlöften, 14 och 15 år gamla, som fick chansen i andra halvlek.- Dom vaskade fram en målchans direkt. Det är nästan sjukt hur bra dom är, konstaterar Juustovaara.