Hal Åhl trivdes i blötan

En seger och en förlust. Där har ni Karlsborgs facit i helgens allsvenska bandy. Segern kom mot Helenelund borta och var en skön triumf. -Vi hade bra flyt i blötan, och fick 5-0 tidigt i matchen, konstaterar Karlsborgtränaren Mikael Sandberg belåtet.

LULEÅ2008-01-21 01:45
Med tanke på att Karlsborg är i skriande behov av poäng kom segern mot Helenelund ytterst lägligt.-Vi gjorde en kanonmatch från första stund och vann rättvist, fortsätter Mikael Sandberg.KBK:s segersiffror skrevs till slut till 8-5, efter 5-1 i pausen.Avgörande för segern var Karlsborgs fina start i matchen. KBK behärskade den regnblöta isen bäst, och med Daniel Åhl som primus motor trillade målen in.-Daniel Åhl var het och gjorde inte mindre än fyra mål, alla i första halvlek, berömmer Sandberg.Bättre än ett äkta hat trick alltså, och det var framförallt Daniels Åhl irrationella åkningar som firade stora triumfer. Skutskär för svåra
Gång efter gång smög han upp bakom Helenelunds försvarslinje och skapade lägen på långbollar som hans lagkamrater serverade.Därmed har Daniel Åhl denna säsong gjort åtta mål på Sollentunavallen, eftersom han även gjorde fyra i slutet av november när han spelade med Haparanda Torneå Bandy.I början av andra halvlek kröp hemmalaget närmare, men när Daniel "DB" Bergström gjorde 7-4 i den 63:e minuten var den viktiga segern i hamn.Däremot blev Skutskär på söndagen för svåra för KBK.Förlust med 3-7 efter 2-2 i pausen.-Tyvärr hade vi inte marginalerna med oss i den här matchen, och Daniel Åhl, som i lördags prickade allt, bommade nu bland annat en straff, berättar tränare Sandberg.Nöjd med helgen
KBK hängde med till pausen men tvingades sedan vika ner sig när Skutskär bättre tog tillvara på sina chanser.Totalt sett är dock Mikael Sandberg nöjd med söderturnén för sitt lag.-Alla i laget har jobbat kopiöst bra hela helgen, berömmer KBK-tränaren.Extra plus kan dock ges till Daniel Åhl, speciellt för lördagsmatchen, samt målvakten Markus Lindgren och spelbyggaren Daniel Bergström.