Erik Luthström tvåa på JSM-tävling i Njurunda

Erik Luthström fortsätter att rada upp fina resultat i deltävlingarna i JSM. I helgen blev det en andraplats för Luleåföraren. Men det kunde blivit full pott, om inte ... - Jag körde bort bromspedalen i det första provet.

LULEÅ2007-08-28 01:45
Det blev precis som vanligt i den femte deltävlingen i JSM i Njurunda för Luleå MS framtidslöfte i enduro: en stenhård kamp på varje delsträcka mot Jonas Karlsson, Göta MS.Med superlöftet från Stockholmsklubben överst på prispallen när motorerna tystnade.- Han är bra. Jag hade lite strul på första sträckan. Jag körde bort bromspedalen, säger Erik Luthström om det första provet som avgjordes i en slalombacke.- Det var lite obehagligt nerför. Jag tappade nog en minut där.Erik Luthström hämtade sedan in tid på vissa sträckor. För att tappa på andra.Sju poäng upp
När tävlingen summerades var han bara 24 sekunder efter Karlsson på tiden 1.37,11 timmar.- Nog är jag nöjd men det är klart att jag hade velat slå honom igen. Jag har slagit honom en gång i år men nu har han fyra raka segrar, säger han.Luthström har sju poäng upp till ledaren inför den sista deltävlingen som avgörs i slutet av september i Lerum utanför Göteborg. Chansen finns fortfarande för honom men då måste han slå Jonas Karlsson, samtidigt som Götaföraren gör bort sig rejält.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om