Revansch när Stil Hockey besegrade Överkalix

När Stil Hockey och Överkalix senast gjorde upp var Överkalix klart bättre och vann med hela 5-0.

Överkalix IF förlorade mot Stil Hockey

Ishockey2022-02-08 21:14

På tisdagen tog Stil Hockey revansch genom att vinna med 6-3 (2-1, 3-0, 1-2) på bortaplan i HockeyTvåan norra A fortsättning herr.

Stil Hockey tog ledningen efter 4.15, genom Nils Segerstedt framspelad av Viktor Mathson.

Överkalix kvitterade till 1-1 efter 13.50, genom Oliver Nilsson assisterad av Andreas Lindgren och Hugo Persson.

Stil Hockey tog ledningen på nytt efter 16.52, genom Oskar Paulander på pass av Nils Segerstedt och Jan Bertgren.

I andra perioden var Stil Hockey starkast och gick från 1-2 till 1-5 genom mål av Viktor Burman, Martin Suokko och Sebastian Rosberger. Överkalix reducerade dock till 2-5 genom Anders Vikman tidigt i tredje perioden och gav visst liv till matchen igen.

Stil Hockey ökade ledningen till 2-6 genom Jan Bertgren efter 10.50.

Anders Vikman reducerade förvisso, men närmare än 3-6 kom inte Överkalix. Stil Hockey tog därmed en stabil seger.

Stil Hockeys Oskar Paulander stod för tre poäng, varav ett mål.

Senaste mötet lagen emellan slutade med seger för Överkalix med 5-0.

Nästa motstånd för Överkalix är Brooklyn Tigers. Lagen möts tisdag 15 februari 19.00 i Skogshallen. Stil Hockey tar sig an Malmberget hemma lördag 12 februari 13.00.