Handbollstalangen: "Klart man saknat det"

Handbollstalangen Moa Nilsson valde att lämna Boden Handboll för en säsong, men när laget så retligt föll mot regerande mästarna IK Sävehof på hemmaplan så var hon återigen iklädd den svarta hemmatröjan.

Moa Nilsson, tillbaka i Boden Handboll, har gnuggat försvarsspel under veckans träningar.

Moa Nilsson, tillbaka i Boden Handboll, har gnuggat försvarsspel under veckans träningar.

Foto: Petra Älvstrand / Frilans

HANDBOLL2018-10-31 21:56

Moa Nilsson som tidigare varit en del av Boden Handboll valde plötsligt att kliva av från laget och under en säsong var hon inte med på planen överhuvudtaget. Sedan kom suget tillbaka och då började talangen om i BBK HF i division ett, men nu var hon åter iklädd den svarta hemmatröjan.

– Det är kul, det är en härlig nivå att spela på, så är det ju. Det är alltid kul att komma hit. Det är lite tuffare, lite snabbare. Men det tar väl en stund att komma in i det tempot också, säger Moa Nilsson efter matchen.

Anledningen till varför Moa Nilsson valde att kliva av laget vill hon inte gå in på allt för mycket, men delvis beror det helt enkelt på att det inte var så roligt längre.

– Oj, det är en lång historia, men jag tyckte väl inte att det var lika kul. Sedan var det andra anledningar också som gjorde att jag inte spelade den säsongen, säger Nilsson.

Matchen mot IK Sävehof var den andra för säsongen som Nilsson spelade med Boden Handboll och hon medger att hon har saknat det.

– Ja, det är klart man saknat det.

På frågan om hon kommer att spela mer i SHE och Boden Handboll framöver väljer Moa Nilsson att inte ge något klart besked.

– Det är ingenting jag svarar på nu, men vi får se, säger Nilsson hemlighetsfullt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om