De rödsvarta laget från Milano har endast vunnit en av fyra ligamatcher sedan Zlatan Ibrahimovic skadade sig i vinsten mot Napoli i slutet av november.

Milan tappade återigen poäng i ligaspelet utan skadade Zlatan Ibrahimovic.

Fotboll2020-12-16 22:45

På onsdagen tappade man återigen poäng, denna gång mot bottenlaget Genoa som lyckades få med sig ett kryss.

Genoa tog ledningen genom Mattia Destro i början av den andra halvleken. Daniel Calabria kvitterade matchen, innan Destro återigen gav hemmalaget ledningen. Men Milan kom tillbaka, och 20-åringen Pierre Kalulu gjorde 2–2 sent i matchen.

I toppmötet mellan Inter och Napoli på San Siro tog hemmalaget en viktig seger i toppstriden. Napolis Insigne blev utvisad i minut 73, och i samma sekvens fick Inter straff. Den förvaltade Romelu Lukaku väl, och satte vinstmålet för de blåsvarta.