KLART: Vi sänder Norrbottensderbyt på söndag

På söndag kan IFK Luleå säkra seriesegern i division två Norrland i derbyt mot Piteå IF. Nu är det klart att vi sänder matchen.

På söndag är det dags för årets match i Norrbotten. IFK Luleå kan säkra seriesegern om man tar tre poäng i derbyt mot Piteå IF på söndag. Se matchen på våra sajter.

På söndag är det dags för årets match i Norrbotten. IFK Luleå kan säkra seriesegern om man tar tre poäng i derbyt mot Piteå IF på söndag. Se matchen på våra sajter.

Foto: Pär Bäckström / Frilans

Fotboll2019-09-24 13:45

Klockan 15.00 på söndag, 29 september, sparkas en av årets hetaste matcher i Norrbottens fotbollen igång. IFK Luleå gästar Piteå IF och i händelse av Luleåseger är laget klart för spel i division ett säsongen 2020. En match som kommer att visas på nsd.se och kuriren.nu.

– Det här är ju utan tvekan årets match i den norrbottniska fotbollen, så det känns ju väldigt bra att kunna erbjuda den till våra prenumeranter, säger projektledaren Rickard Björling.

Oavsett hur det går i matchen på söndag kommer vi sända samtliga återstående IFK-matcher. Sista hemmamatchen mot Kramfors-Alliansen nästa helg och säsongsavslutningen på bortaplan mot Ytterhogdal, går att se på våra sajter.

Matchen sänds på våra sajter i samarbete med Piteå IF. Se matchen på någon av länkarna nedan. Sändningen börjar 10 minuter innan matchstart.

https://kuriren.nu/sport/live-tv-pitea-if-ifk-lulea-nm5213471.aspx

https://nsd.se/sport/live-tv-pitea-if-ifk-lulea-nm5213471.aspx

Är du redan prenumerant ingår matchen i din vanliga prenumeration. Vill du bli prenumerant kan du gå in på någon av länkarna nedan. När du blir prenumerant kostar första månaden endast 49 kronor.

https://pren.kuriren.nu/bli-prenumerant

https://pren.nsd.se/bli-prenumerant

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!