Infjärden tappade ledning och fick se sig besegrat

Infjärden spelade bra och ledde med 1-0 efter första halvlek i matchen i division 1 Norrland dam i fotboll mot Alnö på IVAB Arena.

Infjärden förlorade mot Alnö

Fotboll2021-08-15 16:07

Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det förlust, 1-3, för Infjärden.

- En tung förlust! Vi var inte tillräckligt heta i båda straffområdena, kommenterade Infjärdens tränare Björn Marklund.

Infjärden gjorde första målet. My Lakso slog till, redan i 21:a minuten. I 54:e minuten slog Julia Heed till, och kvitterade för Alnö.

I den 73:e minuten gav Zoe Tomley Alnö ledningen.

Mira Hulinder ökade Alnös ledning med knappa kvarten kvar. Hulinder fullbordade därmed Alnös vändning. 1-3-målet blev matchens sista.

Infjärden stannar därmed på åttonde plats, och Alnö på tionde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Infjärden är Notviken. Lagen möts fredag 20 augusti 19.00 på Tunavallen.