Infjärden äntligen segrare igen

Spelarna i Infjärden fick äntligen njuta av en seger igen, efter 3-2 (0-2) hemma mot Sunnanå.

Infjärden vann mot Sunnanå SK

Fotboll2024-09-29 15:38

Segern var den första efter åtta matcher i rad utan seger i division 3 norra Norrland herr i fotboll.

- Skönt med vinst. Vi gör en dålig första halvlek där vi tar många felbeslut. Vi kommer sedan ut i andra och krigar på riktigt bra. Kul att se att vi verkligen kämpar i 90 minuter, tyckte Infjärdens tränare Fredrik Markund, efter matchen.

Sunnanå såg ut att ha matchen i sitt grepp men hemmalaget Infjärden lyckades med en mycket stark upphämtning. 0-2 vändes till 3-2 efter full tid.

Theodor Berntzen, Gustav Nordell och Linus Olsson blev målskyttarna för Infjärden, medan Fetihi Feshazian och Milan Marklund gjorde Sunnanås mål.

Det här var Infjärdens andra uddamålsseger den här säsongen.

Med en omgång kvar är Infjärden på nionde plats i tabellen, medan Sunnanå är på fjärde plats.

Motståndare i sista omgången för Infjärden är Rönnskärs Railcare IF. Lagen möts lördag 5 oktober 14.00 på Guldvallen.