Bergnäset 2 äntligen segrare igen

Spelarna i Bergnäset 2 fick äntligen njuta av en seger igen, efter 2-0 (1-0) borta mot Unbyn.

Unbyns IF förlorade mot Bergnäsets AIK 2

Fotboll2022-09-04 15:00

Segern var den första efter fem matcher i rad utan seger i division 4 Norrbotten södra herr i fotboll.

Unbyns tränare Mats Eriksson kommenterade matchen:

- En väldigt viktig match i bottenstriden, där BAIK kommer med en mycket stark elva. Vi släpper in 0-1 på misstänkt offside tidigt, och tar sedan över matchen med flera bra chanser. I andra halvlek är vi sämre, chansar på slutet vilket leder till 0-2 målet. Men en stark prestation mot ett för dagen starkt BAIK.

Bergnäset 2 började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Zebastian Selberg Bergenstråle till. Nästa mål lät vänta på sig. 0-2-målet kom i 90:e minuten, när Zebastian Selberg Bergenstråle åter igen gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 0-2.

Unbyn har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Bergnäset 2 har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Med tre omgångar kvar är Unbyn på nionde plats i tabellen, medan Bergnäset 2 är på åttonde plats.

Unbyn möter Ersnäs i nästa match borta lördag 10 september 13.00. Bergnäset 2 möter samma dag Arvidsjaur hemma.