Alvik 2 kryssade mot Arvidsjaur

I halvtid ledde Arvidsjaur matchen på bortaplan i division 5 Norrbotten södra herr i fotboll mot Alvik 2 med 2-0.

Alviks IK 2 spelade lika mot IFK Arvidsjaur FK

Fotboll2023-08-24 21:34

Men i andra halvlek jobbade sig Alvik 2 in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 3-3.

Arvidsjaur började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara fem minuter slog Arvid Lidén till.

Laget gjorde 0-2 i 17:e minuten, när Arvid Lidén återigen hittade rätt på straff. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Simon Kallström träff och ökade ledningen för Arvidsjaur.

I 70:e minuten nätade Marcus Eriksson, och reducerade åt Alvik 2.

Alvik 2 ökade ledningen till 2-3 i 77:e minuten.

Kvitteringen kom i slutminuterna, med en minut kvar att spela, när Marcus Eriksson ännu en gång slog till och gjorde mål för Alvik 2. 3-3-målet blev matchens sista.

Det här var Alvik 2:s andra oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet innebär att Alvik 2 ligger kvar på sjätte plats och Arvidsjaur på femte plats i tabellen.

Nästa motstånd för Alvik 2 är Älvsby 2. Lagen möts söndag 3 september 18.00 på Älvåkra IP. Arvidsjaur tar sig an Alterdalen hemma torsdag 31 augusti 19.30.