Blåsigt värre på Pålbacka

ERSNÄS2006-06-23 06:00
Blåsten gjorde allt för att sabotera konstruktivt spel i mötet mellan Ersnäs och Bergnäset på den öppet belägna Pålbacka IP i Ersnäs. Bergnäset dominerade första halvleken och Ersnäs den andra med vindens hjälp.
Helt logiskt slutade dessutom matchen oavgjort 1-1 (0-1). Bergnäsets Jens Larsson var lika kvick som vindbyarna och prickade 1-0 till BAIK i första halvleken. Ersnäs rutinerade Patrik Johansson satte en straffspark och kvitterade fem minuter före full tid.
-Totalt kan nog 1-1 beskrivas som ett rättvist resultat, meddelade Ersnäs dynamiske lagbas Anders Vikberg.
Hos Ersnäs var backdebutanten Niklas Sörbrant en av dominanterna i Ersnäs. Stort plus till spelande tränaren Patrik Johansson i mittfältsroll och Rickard Burman i anfallet.
BAIK:s förgrundslirare var tilltagsne Jens Larsson på vänsterkanten.Målen, Ersnäs: Patrik Johansson. Bergnäset: Jens Larsson.