Enkät: "Tror att Östersund går i konkurs"

Östersund hotas av konkurs och kan tvångsdegraderas från fotbollsallsvenskan.

Flera av klubbens supportrar fruktar nu det värsta.

Det kan vara sista gången vi ser Östersund i den här formen, sade Håkan Engström inför bortamatchen mot Falkenberg – som Östersund förlorade med 0–1.

21 september 2019 16:07

+ Maria och Markus Rosberg, Östersundssupportrar på plats i Falkenberg. De har följt lagets hela resa. Såg bortamatchen mot Hertha Berlin på plats i Europa League.

Det är jättetråkigt. De har gjort så mycket bra, inte bara för fotbollen utan för hela Östersund, säger Maria.
Jag tro att de går i konkurs. Men vi får hoppas det går bra. Man kan aldrig ta bort det som de åstadkommit på fotbollsplan, säger Markus.

+ Lennart Vikman, Östersundssupporter på plats i Falkenberg.

Det kanske blir den sista matchen i allsvenskan. Jag måste vara på plats. Men jag tror att de på något vänster ska lösa det. Jag hoppas det.

+ Håkan Engström, Östersundssupporter på plats i Falkenberg tillsammans med döttrarna Josefin och Julia Engström. Han har följt Östersunds hela resa. Såg alla Europa League-matcherna i Östersund.

Vi resonerar som att det kan vara sista gången vi ser Östersund i den här formen. Man kommer till matchen med blandade känslor. Jag hoppas att det löser sig sportsligt. För det finns ju en risk att Östersund åker ur även om de löser ekonomin. Men först hoppas vi att det löser sig sportsligt.
Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jonas Dagson/TT