Han är sångare i Raised Fist och har spelat på stora scener i Europa inför tusentals människor med häftiga shower.
Men Alexander Hagman är också en gamer.
– Det är lika naturligt för mig som tv-serier eller böcker, säger 42-åringen.
Hagman (fd Rajkovic) har dessutom fixat lyxbåset på Bossking-eventet i Luleå i helgen.
– Jag tycker det är skitcoolt. För mig, som inbiten gamer, tycker jag att det är jävligt coolt. Jag skulle vara där som besökare om jag inte hade fått chansen att sponsra. Vi sponsrar och det är en självklarhet ser vi det som. 95 procent av alla oss som jobbar där gamear ganska hårt, säger Timelab-grundaren.
Företaget grundades för 14–15 år sedan och sysslar med programmering och systemutveckling.
– Internet och media, det var så det började. Vi brukar prata spel varje dag och en period hade vi till och med spelpauser för att koppla bort.
Hagman har spelat allt från World of Warcraft till Counter-Strike och Overwatch.
Nu är det mest överlevnads-genren som gäller med Rust och Day Z.
– Jag har 4 000 speltimmar på båda. Nu tillåter inte familjesituationen att jag spelar så mycket.
Han har en dotter på tre år och en bebis på väg.
– Dottern har spelat lite playstation 4 och kikat på lite plattformsspel som hon tycker är roligt.
Men det finns fortfarande tid till spel – även om det inte är på samma sätt som förut.
– Jag kan gå ut sent på kvällen när allt är tyst och jag behöver inte synka med lagmedlemmar.
Han berättar om på den tiden han körde raids i World of Warcraft.
– Alla satt och skrek i mikrofonerna och försökte få ihop det. Då kom någons mamma in och skrek och slet ut kontakten. Det går inte längre för mig. Nu är det min dotter som kommer in och säger "pappa, pappa". Sen kanske man inte ska prioritera datorspel framför sin egen familj.
När började du spela?– Jag började med Commodore 64. Det folk inte förstod då det förstår man nu när alla sitter och spelar Wordfeud eller Angry birds och annat.
Vad är du mest intresserad av på eventet?– Jag är bara intresserad av att vara där och se lite vad det är för något och hur känslan är. Sen blir det ju kul, vi ska vara där och spela.
Vad kan ett sådant här event ge? Få fler norrbottningar att satsa på e-sport?– Det tror jag definitivt. Det är en liten prispeng också och det motiverar ju. Spel är en nöjesform och den skänker väldigt många nöje. De som är duktiga hamnar i fokus och det är många som stödjer dem. Jag tycker att det är ganska häftigt att det inte bara är skådespelare på Netflix som kan göra sig stora pengar, eller musikbranschen och sport. Det är ett nöje där folk kan omsätta pengar.
Familjen tar en hel del tid, liksom musiken, jobbet på Timelab och kampsporten.
– Jag har många strängar på min lyra, men musiken är min identitet. Det föddes jag med – det andra har jag lärt mig.
Men musiken har också gjort att det har funnits tid till annat.
– Jag har varit professionell musiker i jättemånga år och det har gjort att jag inte har haft ett vanligt jobb som jag måste gå till på samma sätt. Det har ju gett utrymme till att kunna bli entreprenör i stället och att ha nöjen som spel. Det är inte så många, på riktigt vuxna människor, som kan spela så mycket. Det är få timmar på dygnet.
Hur går det med musiken?– Vi turnerar världen runt. Men vi har tagit en liten paus, vi börjar turnera nu i höst och sen till våren. Alla har någonting att falla tillbaka på och vi axlar våra andra roller, men det kan bli så att vi spelar in ett nytt album 2018.
Om du var tvungen att välja, musiken eller spel?– Det hade blivit musik. Det kändes lockande att bara sitta i en fåtölj och spela, men fy fasen, man hade blivit knäpp. Även om jag håller på med musiken i perioder kan jag inte klara mig utan den.
Det har länge pågått en debatt om våld i spel – och dess påverkan på människor.
– Det stimulerar ju våld, det gör det ju. När det blir fotorealistiskt våld och du är den som utför det, det är klart att din hjärna avtrubbas av det. Jag skulle inte säga att den skapar massmördare, det kan det ju göra men då finns det något latent som triggas. Det kan det ju göra med filmer också. Det finns en stor glorifiering i gäng- och maffiafilmer.
Tror du att det handlar mycket om okunskap?– Så är det, en del förstår inte. Många kan titta på zombiefilmer där det sprutar hjärnsubstans till höger och vänster och det är inga konstigheter. Men om man själv får välja och styra, då är det helt plötsligt helt tokigt.
Att spelen blir allt mer realistiska och verklighetstrogna kan vara ett problem.
– Det kommer några nya spel 2017/2018 som är väldigt, väldigt blodiga. Det är nästan bara obehagligt. Det är klart att en 10-åring kan influeras negativt av sånt, men det är så med skräckfilmer också. Jag tycker att åldersgränser hör till datorspel och film, med rätta. Det får man som förälder hålla koll på.
Vad tycker du om debatten som förälder?– Min dotter frågar mig redan om det finns häxor, spöken och dinosaurier och tycker att spöket Laban är lite läskigt. Det kräver mycket samtal det här med våld och spel. Men jag tror att spel, liksom film, kan påverka.
42-åringen pratar om digitaliseringen – och att vi snart kommer leva i en digital värld.
– Det är lite skrämmande, men det är dit vi är påväg och det är spelbranschen som driver på det.
När du var liten fanns inte det på samma sätt, hur ser du på förändringen?– Vi som är på den här sidan av övergången tycker ju att det är lite märkligt och obehagligt. Men om 200 eller 1 000 år är det ingen som kommer komma ihåg hur det var innan.
Hagman drar ett exempel om sociala medier och härmar en möjlig framtida röst.
– "Då satt de och skrev med knappar på telefonen om vad man hade gjort, tryckte på enter och så gillade människor med en knapp". Vi kommer skratta åt det här om 50 år, säger han och kommer in på VR (virtual reality).
– Vi har bara sett börjat och står inför ett skifte med VR och AR och allt. Datorkraften börjar komma till en punkt där man kan använda sånt här.
Spelen också blir mer realistiska med bättre grafik och återgivning.
– Våra datorer klarar inte av att processera det i realtid när man spelar, men det blir bättre och bättre. När vi är där kommer du naturligtvis inte att se skillnad på verklighet och datorspel.
Vad tror du om framtiden?– Jag är av en stark övertygelse om att den här världen utanför mest kommer bestå av att reproducera och föda oss och gå på toaletten. När jag säger det tycker många att det låter hemskt. Men är det så stor skillnad nu då? Vi ser på tv, sitter framför en skärm och allt fler jobb fasas ut. Du beställer dina varor på nätet och är mer och mer i den digiala världen. Vi är sociala djur men vi kan lösa mycket av den sociala biten över nätet.
För Hagman har spelandet alltid varit socialt.
– När jag spelade var det en av de stora grejerna. Folk fattade ingenting – men där satt jag med mina polare i Västerås, några i Finland och surrade varje kväll. Det var den sociala biten. Man käkade middag och tog sedan på sig hörlurarna och där var alla mina kompisar. Det var främst en social grej. Sen fick man höra folk som tyckte det var så illa, men det är inte osocialt, det är tvärtom.
Fotnot: Norrbottens Media livesänder från helgens Bossking-event. På lördagen är sändningen igång från 11.00 till 22.00. Bland annat sänds en av kvartsfinalerna i CSGO-turneringen, men även finaler i Rocket League och Hearthstone. Söndagens sändning börjar 10.00 med final i League of Legends och avslutas 16.00 när en vinnare har korats i CSGO.