Bröderna har kritat på – följer BBK till allsvenskan

Det blir en fortsättning för bröderna Oscar- och Mattias Karlsson. Det står klart när de BBK-fostrade nu skrivit på kontrakten för spel i allsvenskan kommande säsong.

5 juni 2019 15:10

Bodens BK rustar för den allsvenska säsongen. Efter brödernas påskrifter har BBK säkrat åtta namn för nykomlingarna i allsvenskan.

Bröderna har varit med på Bodens långa resa från division 2 och upp till allsvenskan. Klubben ser Oscar- och Mattias Karlssons påskrifter som viktiga i truppbygget.

– Mattias och Oscar är två niometersspelare som varit helt avgörande under de senaste säsongerna och som med all säkerhet kommer bli mycket viktiga för oss även i allsvenskan. De är också mycket samspelta både offensivt och defensivt, säger Jesper Mannberg från BBK Handbolls sportgrupp i ett pressmeddelande.

Jesper Mannberg fortsätter med att säga:

– Oscar är lagets spelmotor och lagkapten. Han är också en av lagets verkliga pådrivare som alltid ger allting både på och utanför banan, och fortsätter:

– Mattias är en spelintelligent niometersspelare som både kan gå på eget avslut och spela fram andra. Han har också en nyckelroll i vårt försvarsspel, säger han i pressmeddelandet.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jesper Sandberg

Ämnen du kan följa