IBK Boden värvar från SM-tvåan

IBK Boden förstärker från SM-tvåan Endre till nästa säsong. Anna Jönsson har beslutat att återvända till sin gamla klubb. - En kanonvärvning för oss, säger sportchefen Dan Nyström.

Foto: Petra Isaksson

Boden2010-07-29 06:00
Pusselbitarna börjar falla på plats för IBK Boden. Helgen som gick gjorde klubben klart med målvakten Jessica Nyström och forwarden Caroline Fant. I går med backen Anna Jönsson. Jönsson, som lämnade Boden förra året för studier på Gotland och spel med elitserielaget Endre, återvänder alltså hem. - Jättekul. Även om hon kanske inte fick så mycket speltid i Endre så har hon ändå tränat med SM-tvåan och säkert utvecklats en hel del, säger Dan Nyström.Oklart om Eriksson
Jönsson har varit i valet och kvalet om sin framtid och är nöjd med att ha tagit ett beslut.- Det känns jättebra. Jag har ju inte fått spela jättemycket i Endre och kanske så blir det mer speltid nu i IBK Boden, och det är ju alltid kul att få spela mycket, säger hon till IBK Bodens hemsida.Nu väntar bara sportchefen Dan Nyström på att även Agnes Eriksson ska bestämma sig om framtiden.- Jag tycker det börjar se riktigt bra ut. Jag tror tränarna kommer få svårt att sätta ihop laget, säger Nyström. 
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om