Bergdahl skadad när han firade 3-2-målet

Först gjorde Mattias Bergdahl 3-2.  Sekunderna senare skadade han sig och fick bäras ut på bår.  -Tråkigt att inte kunna spela vidare. Men just nu känns det bara förjävla skönt att vi vann, säger han.

Foto: Petra Isaksson

Foto: Petra Isaksson

Foto: Petra Isaksson

Boden2010-08-19 06:00
När resultattavlan visade 2-2 i andra halvlek och matchen stod och vägde som mest klev han fram - måltjuven Mattias Bergdahl. Haris Devic tog sig runt på sin högerkant och spelade in bollen efter backen till Bergdahl som mötte perfekt med högerfoten och bredsidade in 3-2. Men glädjen varade inte länge. Efter att ha sprungit och jublat med lagkamraterna föll Bodenanfallaren plötsligt ned i mittcirkeln där han blev liggandes och båren fick kallas in. - Jag vet inte riktigt vad som hände, ärligt talat. Mitt knä måste ha fått en smäll när jag petade in bollen, säger Bergdahl. Espling slog till
- Direkt efter målet kände jag ingenting, men då var det väl glädjeruset som bedövade. Sedan började det göra ordentligt ont och jag tog det säkra före det osäkra och bytte. In kom i stället proffsaktuelle Fredrik Espling (se separat artikel på sidan 33) och han hann inte vara på planen länge innan han dunkade in 4-2 till hemmalaget. - Just nu känns det förjävla skönt. Nu fick Umeå bita i det sura äpplet. Vi hade snackat om revansch och det fick vi verkligen. Det här betyder mycket för oss, säger Bergdahl samtidigt som tar sig för det hårt lindade vänsterknäet. - Jag tror inte det är så farligt. Jag har knappt ont längre.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om