Nu står BBK utan sina lagkaptener

Först assisterande lagkaptenen. Och nu lagkaptenen. Båda har fått säsongen förstörd av skador.  - Naturligtvis ett mycket tungt avbräck för oss, säger tränaren Christian Samuelsson.

Foto: PETRA ISAKSSON

Foto: PETRA ISAKSSON

Foto: Petra Isaksson

Boden. 2010-08-05 06:00
Skadorna har duggat tätt inom Bodens BK i år och det är lagets nyckelspelare som drabbats hårdast.Hälsenan av
Först slet Mattias Ottestig av hälsenan. Sedan drabbades Peter Sedunov av diskbråck. - Att de är assisterande lagkapten respektive lagkapten säger en del om deras betydelse för laget. Det är jättetråkigt att de är borta, säger Samuelsson.I helgen sålde klubben dessutom sin bäste spelare, Alexandre Morfaw, till amerikanska MLS-ligan.- Han var vårt tredje alternativ som lagkapten, säger Samuelsson och skrattar åt eländet.Vem som nu får överta kaptensbindeln vill Bodentränaren hålla hemligt. - Jag kan inte säga något förrän jag meddelat laget och det kommer jag att göra i morgon (läs: i dag). Men jag har bestämt vem det blir. Väl rustade
Trots den senaste tidens tunga avbräck tycker Christian Samuelsson att BBK står väl rustade inför våromgången.- Som tur var har vi ju fått in några nya spelare och de flesta som varit skadade går för fullt igen. Nu önskar jag bara att vi får vara förskonade från skador ett tag så vi får lite kontinuitet och en chans att spela ihop laget.- Det är helt sjukt egentligen. Jag har räknat på det och under hösten hade vi 20 olika spelare i startelvan på 13 matcher. Det kan ju omöjligt bli värre än så.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om