Beskedet: Barthold får lämna

Luleå Basket meddelar i ett pressmeddelande att lagkaptenen Anna Barthold inte kommer att vara en del av lagbygget till kommande säsong.

12 april 2019 10:12

"Vi sår inför en ny säsong och ett nytt lagbygge och vi har valt att göra en riktningsförändring och i de planerna ingår inte Anna Barthold.", skriver klubben i ett pressmeddelande.

Barthold själv säger så här om tiden i Luleå och om framtiden.

"Jag har haft åtta oförglömliga år i Luleå och det är ett under att vi vunnit fem SM-guld i rad. Jag är otroligt stolt att jag har fått förtroendet att vara lagkapten och att jag har fått förmånen att leda laget till vår enorma framgång både på och utanför planen. Jag kommer aldrig glömma de euforiska aprilkvällarna, som jag är enormt tacksam för, då vi har höjt SM-bucklan till jublet från fans, supportrar, familj, vänner, samarbetspartners och funktionärer. Jag kommer fundera kring min framtid och hur jag ska omsätta min Master-utbildning i ledarskap och management. Nu närmast fokuserar jag på att ta en plats i det svenska landslaget i EM i sommar", säger Anna Barthold i pressmeddelandet.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Filip Öhman