LF Future förlängde sviten

31 poäng i matchen – då var Caleb Musie en stor anledning till att LF Future bortaslog Alvik och fortfarande är obesegrade den här säsongen.

Caleb Musie var en stor anledning till att LF Future bortaslog Alvik. (arkivbild)

Basket/Stockholm2015-10-24 17:25

LF Future har övertygat under säsongsinledningen och kom obesegrade till lördagens möte med Alvik – där skulle ändå Luleålaget få en riktigt tuff uppgift.

Alvik tog direkt ledningen med 4–0 och det skulle sedan bli en första halva av matchen som ständigt stod och vägde. Underläge 19–17 efter den första perioden vänder till ledning 41–39 i halvtid för Luleå.

Norrbottningarna skulle ändå komma ut starkare i den tredje perioden och kunde skapa sig en liten lucka till Alvik. En lucka som man aldrig släppte.

LF Future spelade stabilt och kunde till slut vinna med 87–77 och där med säkra säsongens fjärde raka seger.

En av de stora anledningarna till segern var Caleb Musie. Luleåspelaren som spelade 34 minuter i matchen stod för hela 31 poäng i match där Musie tog väldigt mycket skott.

Även Jonathan Larsson imponerade hos gästerna.