Sviten bruten - BC Luleå sänktes på bortaplan

Sex raka segrar, men det var inte riktigt nära att det blev en sjunde. BC Luleå föll i tuffa bortamötet mot Södertälje.

Surt. Tom Lidén hade hoppats på seger mot sin förra klubb, men Södertälje var snäppet vassare.

Basket2016-11-26 18:53

Norrbottningarna var tveklöst med i matchen under tillställningens första halva, även om det var Södertälje som hade ledningen med 45-38.

Det var dock i den tredje perioden som hemmalaget lade in stöten och sänkte BC Luleå som kom till matchen med sex raka segrar.

Södertälje vann den tredje perioden med 30-12 och till slut matchen med 96-74. Bästa poängplockare i BC Luleå blev Yannick Anzuluni med sina 26 poäng.