Se klippet: Lundeströms dråpliga självmål

Isac Lundeström blev målskytt i nattens semifinal i AHL-slutspelet. Tyvärr för Luleå Hockey-centerns del, blev det mål i egen tom kasse, då hans hemåtpass gled in i egen tom bur.

26 maj 2019 12:30

Det var under natten mot söndag, i den femte semifinalen mellan Lundeströms San Diego Gulls och Chicago Wolves, som olyckan var framme för Isac Lundeström.

I mitten av den tredje perioden drabbades Chicago av en avvaktande utvisning och Kevin Boyle, målvakten i San Diego lämnade sin kasse. I momentet efter försöker San Diego bygga upp spelet för att ta sig in i offensiv zon för spel sex mot fem.

Isac Lundeström försöker att börja om och lägger en hemåtpassning från mittzon. Oturligt, för Lundeström, så glider pucken långsamt mellan backarna i egen zon och in i egen kasse.

Målet blev också matchavgörande i och med att det betydde ledning med 4–2 för Chicago Wolves. Matchen slutade 5–2 till Chicago som nu leder med 3–2 i matcher och är en seger från final i Calder Cup.

Luleå Hockey-centern anslöt till Anaheim Ducks farmarlag när det stod klart att han inte fick någon plats i Tre Kronors VM-trupp.

Se det dråpliga självmålet nedan.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jesper Sandberg