Lundeström borta från laguppställningen

Under natten mot fredag så försvann Isac Lundeström från Anaheims laguppställning – men det betyder inget enligt hans agent. "Han är tillbaka strax", säger Martin Nilsson.

12 oktober 2018 11:41

Isac Lundeström har spelat två matcher för Anameim Ducks och i de matcher har han fått ganska så mycket speltid vilket har indikerat att klubbledningen har varit nöjd med vad Luleå Hockey-centern har presterat.

– Dom är jättenöjda och han kommer att spela kommande natt igen, säger Lundeströms agent Martin Nilsson.

Trots att Lundeström inte längre finns med i laguppställningen så är det för tidigt för Luleå Hockey att planera för centerns återkomst i laget.

Varför finns han inte med i laguppställningen längre?

– Det handlar bara om pengar. Det finns kostnader i att ha honom uppe i rostern och därför finns han inte där just nu, men han är tillbaka strax Det är inga konstigheter, försäkrar Nilsson.

Har ni fått någon information om vad Anaheim har för plan med honom?

– Han spelar i natt och det är inget som är bestämt vad som händer med honom sedan. Det kommer säkert ta några veckor till innan det tas något beslut om vad de väljer att göra.

Vad säger Isac själv om det hela?

– Han tycker att det är kanon där. Det finns ju några svenskar i laget som gör det ganska enkelt för Isac att komma in i allt. Sedan så går det väl nästan inte att vara på ett bättre ställe klimatmässigt sett, säger Nilsson.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Håkan Stridblom