Luleå Hockey skriver stort sponsoravtal

En stor aktör har skrivit på ett treårskontrakt.

23 mars 2018 12:54

LKAB blir huvudpartner till Luleå Hockeys SDHL-lag, meddelar klubben i ett pressmeddelande. Parterna har skrivit på ett tresårsavtal där företaget också går in som huvudpartner i SANT (Luleå Hockeys koncept för ett ökat socialt ansvar i samhället).

– Det är fantastiskt att vi har tecknat dessa historiska samarbetsavtal med LKAB. Vi får därmed möjligheter till att fortsätta resan med både vårt elitlag i SDHL och vår breddverksamhet tillsammans med ”länets motor” LKAB. Det både gläder och inspirerar vår organisation till att även fortsättningsvis kunna ha Europas bästa elitlag i damhockey, säger Luleås Hockeys VD Stefan Enbom i pressutskicket.

Bo Krogvig, kommunikationsdirektör LKAB:

– Att bidra till ett attraktivt och inkluderande samhälle är mycket viktigt för LKAB. Socialt engagemang i samhället och verksamheter som bygger på jämställdhet är viktiga faktorer för ett attraktivt län. Luleå Hockey är på många sätt ett föredöme i landet inom dessa områden. LKAB vill med detta samarbete tydligt markera vikten av föreningens insatser i Norrbotten och tydligt stötta Europas bästa damlag.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!