Luleå Hockey förlänger med sportcheferna

Luleå Hockey har förlängt avtalen med både General Manager Stefan ”Skuggan” Nilsson och vice GM Ulf Engman till och med april 2023.

28 juni 2019 17:19

För en dryg vecka sedan förlängde Luleå Hockey kontraktet med huvudtränaren Thomas "Bulan" Berglund. Ett kontrakt som sträcker sig över de tre kommande säsongerna.

Nu har SHL-klubben dessutom förlängt kontrakten med den sportsliga ledningen som består av GM Stefan "Skuggan" Nilsson och vice GM Ulf Engman. Kontraktet sträcker sig till och med april 2023.

"Det känns fantastiskt bra att vi tillsammans får chansen att fortsätta att driva den sportsliga verksamheten i Luleå Hockey framåt. Vi har sinsemellan ett mycket väl fungerande samarbete och brinner båda för att vara med på den fortsatta utvecklingsresan med föreningen och vi känner att vi har rekryterat både spelare och ledare som vill och kan göra detsamma. Förra säsongen gav mersmak inför framtiden och var något av ett kvitto på att vi är inne på rätt väg för Luleå Hockey", skriver Stefan Nilsson och Ulf Engman i en kommentar till Luleå Hockeys webbsajt.

Luleå Hockeys vd, Stefan Enbom är nöjd med att man säkrat upp sportcheferna för en längre tid.

– Det känns fantastiskt bra att vi redan nu säkrat upp med kontinuitet i vår sportsliga organisation på herrsidan. Vi känner att både Stefan och Ulf har levt upp till föreningens högt ställda förväntningar och att så mycket av arbetet inom sporten präglas av både trivsel och harmoni, säger Stefan Enbom.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Kent Vikström